Bästa helgen!

Har haft en sjukt grym helg, vart med Karin som jag har saknat såååå mycket och som jag inte har träffat sen i oktober!
Kommer nog träffa henne igen under påsklovet, vilket också kommer bli väldigt kul!
Igår stack vi till fiskbäck och vi gick från Långedrag typ till missions kyrkan för bussen skulle inte gå förrän om en halvtimme och vi va redan sena så vi gick istället.
Sen var vi där till typ halv 11 och då hämtade mamma oss så la vi oss i min soffa och kollade på rosa pantern, fast vi somnade efter typ en halvtimme hehe.
Vi vaknade typ vid 3 och stängde av tv:n, hämtade ett täcke och sen somnade vi om och vaknade vid 10 igen!
Vid typ kvart över 2 stack vi till busshållplatsen för jag skulle till gymmet och hon skulle hem men så åkte bussen förbi 2 minuter innan den gick så vi missade den bussen och fick gå till snipen där vi väntade en kvart på Karins buss.
Men när bussen kom och vi ställde oss upp för att visa att vi skulle på så körde han bara förbi!
Så vi fick vänta ytterligare 10 minuter tills hennes buss kom och då gick jag till gymmet, var där i en timme och sen tog jag bussen hem.
Sen var jag med Clara en liten stund, hon åker ju till Kina imon och kommer inte hem förrän på onsdag..
Fast jag kommer nog ha fullt upp ändå så det går nog fort, har gett henne en liten önskelista med vad jag skulle vilja att hon köpte åt mig när hon är där!
Har iallafall suttit och pluggat sen klockan halv 6 tills typ nu, känner att jag måste börja ta tag i plugget mer och inte skjuta upp allt!
Så nu ska de bli ändring på det, fast den förändringen får vänta tills efter lovet för under lovet tänker jag inte tänka på något annat än att ha så kul som möjligt!


RSS 2.0