Fler läsare!

Här kommer lite tips om hur man får fler läsare, det är ju alltid bra att veta?

1. Uppdatera ofta
Håll alltid bloggen uppdaterad, om du ska göra något speciellt och vet att du inte kommer kunna blogga så gör tidsinställda inlägg så att läsarna alltid har något att läsa under dagen. Gör minst 5 inlägg per dag!

2. Ha en snygg design
Designen är det första intrycket de nya läsarna får utav bloggen så om den är ful och tråkig blir det lätt så att de stänger ner och slutar läsa- En snygg design ger ett bra första intryck och det blir roligare att läsa!

3. Fota mycket
Ta bilder på vad du gör på dagarna, vad du har på dig och allt möjligt som rör din vardag. Läsarna uppskattar bilder från vad du gjort på dagarna och speciellt nya bilder så de slipper se på samma bilder hela tiden.

4. Lägg mer mycket tid och energi på din blogg
Det märks att du anstränger dig och det kommer att uppskattas utav dina läsare. Du kommer känna att det är värt det genom att man oftast får massa gulliga kommentarer!

5. Byt inte bloggadress hela tiden
Du kommer bara att tappa läsare och det blir bara jobbigt för dina läsare att hålla koll på vart du bloggar och vad din blogg heter när du hela tiden byter.

6. Håll det du lovar
Om du säger att du ska t.ex ha en tävling på bloggen på fredag, få en ny design eller svara på en frågestund så får du se till att göra det också. Det är jätte onödigt om du har bloggat dåligt en dag och så gör du ett inlägg där du skriver förlåt och att det blir bättre uppdatering imon, men så blir det inte det. Sånt tröttnar jag på iallafall, tycker det är jätte tråkigt att sitta och läsa om.

7. Svara på frågor
Svara på de frågor som dyker upp bland kommentarerna. Läsarna kommer att tröttna om de frågar en massa frågor men aldrig får några svar, det blir ju väldigt meningslöst att fråga då!

8. Skriv inte jätte korta inlägg ofta
Dina läsare gillar bättre om det är minst 5 meningar i ett inlägg så det blir något att läsa. Visst kan man göra något kort inlägg nån gång i veckan, men ni ska inte göra det varje dag bara för att få gjort fler inlägg. Detsamma gäller med att göra inlägg med bara bilder, gör inte typ 2-3 inlägg i rad med fina bilder varje dag för det tröttnar dina läsare på också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt namn häär:
Kul att du kommer tillbaka!

E-postadress(vår lilla hemlis): (publiceras ej)

Vill gäärna veta din blogg adress :):

Skriv nåt gulligt!:

Trackback
RSS 2.0